Slim hoor van Disney
Slim hoor van Disney

 

Vier jonge gasten zitten in de trein naast mij.

‘Ik ben begonnen met Star Wars te kijken. Kennen jullie dat?’ vraagt de jongen voor mij. ‘Star Wars?’ vragen de anderen. ‘Ze hadden het erover in de Big Bang Theory’ zegt de jongen. ‘Ik dacht dat moet ik toch eens zien. Dus heb ik vannacht gekeken’.

‘Ik ben begonnen met de allereerste uit 1977. Echt cool weet je’. Piew! Piew! Hij maakt schiet gebaren met zijn handen. ‘Het is echt lachen. Ik ga ze allemaal zien. Maar wel per releasedatum. Weet je wel. Echt vet’.

Serieus? Kennen ze Starwars niet? Dat was mijn eerste verbaasde gedachte. Want ik ben nou eenmaal een grote Star Wars liefhebber én ‘Trekky’. Welkom in mijn wereld 🙂

 

Disney & Star Wars

Sinds kort staat de streamingdienst Disney+ bij ons op de SmartTV. Een gratis proefperiode tot 12 november.

‘Dan moeten we betalen en gaat die eraf’, zei ik nog van de week. Want wij hebben het veel te druk om dat allemaal te bekijken én we hebben al Netflix. Zo kan de dochter tot half november gratis haar hart ophalen aan zoetsappige films met een happy end.

Maar daar kwam een konijn uit de hoge hoed! Voor mij althans.

Vanaf 12 november gaat de Star War original serie ‘Mandalorian’ live op de zender. Met een omzet van ruim 9 miljard heeft Disney met Star Wars een sterke troef in handen. En een extreme verleiding om toch het abonnement af te nemen. Wedden dat hierdoor veel mensen overstag gaan?

 

Heb jij net als Disney zo’n troef in handen? 

In een wereld vol concurrentie wil je jouw hotel of horecabedrijf ultiem aantrekkelijk maken. Zodat gasten overstag gaan. Je wil iets unieks hebben waarvan je concurrent denkt
‘Kak, dat heb ik niet’ of ‘geen idee hoe ze dat flikken’.

Misschien is jouw troef wel dat je met uitstekende mensen werkt. Niet alleen medewerkers maar ook mensen die je advies geven in van alles en nog wat. Maar hoe weet jij dat je geen charlatans of betweters in de arm neemt? Mensen die je helpen van de regen in de drup? Want daar kom je snars mee vooruit.

Om dat te weten te komen heb ik een checklijst voor je gemaakt met 7 vragen die je je moet stellen voordat je met een horeca adviseur in zee gaat. Je kunt hem nu gratis downloaden op: www.vangevelt.nl/checklist/

En in de tussentijd…
May the force be with you. Engage!