Samen halen wij het maximale uit jouw horecabedrijf

Wie ondersteun ik?

Mijn naam is Monique van Gevelt en ik ben eigenaar van VanGevelt Strategisch Horeca Advies. Ik ben er voor horecaondernemers en leidinggevenden die eigenaar zijn of werkzaam zijn in middelgrote hotels, restaurants, eventlocaties of cateringbedrijven. Al meer dan 6 jaar ondersteun, stimuleer en help ik mijn opdrachtgevers in hun ondernemerschap, de ontwikkeling van hun horecabedrijven én hun persoonlijke groei.

Mijn focus ligt op strategisch management en het werken aan een stabiele, succesvolle toekomst. Ik ben goed in het professionaliseren van bedrijven, opzetten van interne structuur, toekomst- en doelgericht denken, conceptontwikkeling en alle vormen commercie en marketing.

Dit krijgt o.a. vorm in de sparring- en mentorship programma’s die ik bied. Maar ook conceptontwikkeling, conceptbeoordeling, business development en marketing zijn belangrijke pijlers voor elk zichzelf serieus nemend horecabedrijf. Wil je professionaliseren en groeien? Dan ben ik de katalysator waardoor je de volgende stappen kan zetten.

Waarom wil ik je helpen?

Een concept is niet een sausje dat je over je bedrijf giet. Het moet als een marinade je hele organisatie doordrenken. Het concept gaat over de essentie waar het bedrijf voor staat. Het DNA, de ziel en de kernwaarden. Pas als je dat goed naar je horecaconcept vertaald gaat het leven bij je medewerkers en gasten. En om dat verhaal goed uit te dragen heb je marketing en bedrijfsvoering nodig die naadloos aansluit.

Een succesvol, winstgevend concept raakt mensen en heeft een toegevoegde waarde. De horeca heeft de kracht om mensen te verbinden. Een goed concept maakt mensen blij en laat ze genieten. Maar een fantastisch concept maakt de wereld zelfs wat mooier en beter.

Waarom kies je voor mij?

Ik ben gepokt en gemazeld in de (inter)nationale horeca en hotellerie. Ik heb gewerkt in diverse functies en disciplines, van medewerker tot commercieel directeur. Ik kom uit een gezin van succesvolle horecaondernemers en ben zelf ondernemer. Ik weet wat er speelt en wat er allemaal komt kijken bij goed ondernemer- en leiderschap.

Ik heb moeizame periodes gekend in mijn carrière, maar ook geweldige successen mogen oogsten. Ik weet wat jou tegenhoudt om je doelen te bereiken en waar je weerstand kan ondervinden. Vanuit mijn ruime ervaring in de horeca en met name hotellerie neem ik kennis mee op het gebied van strategische bedrijfsvoering, management processen, het werken met data/cijfers en business development. Vooral voor de middelgrote horeca vormt dit een krachtige aanvulling op hun huidige bedrijfsvoering en draagt mijn ‘know how’ bij aan een professionelere, goed geoliede organisatie.

Door de zeldzame combinatie van veel ervaring, gedegen kennis en persoonlijk inzicht kan ik je helpen om jouw bedrijf, het concept en de marketing op een hoger niveau te krijgen. Uiteindelijk gaat het om de toegevoegde waarde die ik creëer voor de alle belanghebbenden in jouw bedrijf; de gasten, de eigenaren, de medewerkers en de aandeelhouders.

 

Referentie’s

Hoe zie ik jouw toekomst en die van de horeca?

De horeca van de toekomst zie ik als een professionele, goed georganiseerde bedrijfstak waar je niet omheen kan. De individuele horecabedrijven en organisaties zullen volwaardig, betrouwbaar en competent moeten zijn, waar professionaliteit, een solide bedrijfsvoering en gastenfocus voorop staan. Bedrijven die niet schuwen voor vernieuwing, maar kansen signaleren en pakken die zorgen voor winst en continuïteit.

Bedrijven met een sterke lokale en regionale functie hebben een grote invloed op hun omgeving en een enorme aantrekkingskracht voor talent. Het bekwaam en gepassioneerd neerzetten van een goed doordacht concept, gecombineerd met slimme marketing, zorgt al snel een magneetfunctie in de regio en creëert een verbonden, leefbare omgeving.

 

Monique is lid van de Hospitality Sales and Marketing Association International:


In contact komen? Maak vrijblijvend een (telefonische) afspraak. Gratis en 100% vertrouwelijk

    Je naam*

    Je email*

    Je telefoonnummer*

    Ik heb een specifieke vraag

    De ingevulde gegevens worden uitsluitend gebruikt om éénmalig contact op te nemen.