Wat zeggen anderen over VanGevelt?

Jouw winst is mijn winst!
Mijn doel is om mijn klanten én hun horecabedrijf te laten groeien. Dat jij beter wordt in wat je doet, betere resultaten behaalt, nieuwe en betere inzichten krijgt, succesvoller wordt, je omzet verhoogt en je kopzorgen achter je laat. Ik ben dan ook reuze trots op mijn klanten.


Referentie’s:

Eric van Boven • Horecagroep Bar Beton

In een vraagstuk dat wij hadden over de positie van ons bedrijf ten Bar Beton Horeca Groepopzichte van ‘de markt’ heeft Monique ons en ons bedrijf in verschillende gesprekken leren kennen. Het waren prettige gesprekken en door haar inlevingsvermogen is het alsof we haar al jaren kenden.

Haar achtergrond in verschillende horeca-disciplines zorgt voor een brede kijk op zaken. Met een open blik heeft ze binnen korte tijd een afgerond rapport kunnen leveren waar we ook echt wat mee kunnen! Van hands-on aanwijzingen tot grote lijnen voor de toekomst. Prettig was dat het eindrapport is geleverd binnen de gestelde tijd en ook volgens de initiële offerte. Kijk, dat is fijn samenwerken! Monique; dank en tot ziens!

Elvira Kemman & Victor Fielmich • Restaurant ElVi

Naast dat alle al bekende kwaliteiten en eigenschappen van ons Restaurant Elvipersoonlijk goed onderstreept zijn hebben wij gezamelijk doelstellingen gemaakt, zakelijk maar zowel ook prive. Zakelijk hebben wij daardoor grote stappen gezet, en ook prive worden doelen verwezelijkt. Een groot inzicht wat een verrijking is voor het leven!

Miriam Olid • Management team Europrof

Monique is a great professional. In just one single meeting I had the privilege to receive quality marketing advice from Monique for the company I’m working for. Even being the first time we saw each other, she managed to create a friendly atmosphere in no time. She made a sharp analysis of our situation and offered many ways for improvement. She combines theoretical knowledge with practical experience from the hospitality business, common sense, a delicious sense of humor and familiarity with the current trends. It has been a pleasure to work with Monique. I can recommend her to everybody!

Erik Stuit • Eigenaar Barbecue Restaurants Gonzales

Bij ’toeval’ in contact gekomen met Monique. Na een lunchafspraak met haar een traject ingegaan voor de toekomst van mijn bedrijf. Monique is zeer ter zake kundig met een brede ervaring. Adviezen zijn hands-on en direct toepasbaar in de dagelijkse praktijk. Daarnaast beschikt Monique over een uitgebreid netwerk. Iemand om zeker eens mee te praten als je verder wilt komen met je bedrijf.

Bas Hoebink • Directeur Het Hoofdkwartier Horeca

Monique heeft er mede voor gezorgd dat onze organisatie een stuk professioneler is geworden. Met name (maar niet alleen) op het gebied van marketing hebben we veel meer structuur gekregen. Monique zegt wat ze vindt, kan goed naar een gesteld doel werken en brengt een schat aan ervaring met zich mee. https://hethoofdkwartierhoreca.nl

Onder Het Hoofdkwartier Horeca vallen: De Firma Nijmegen | De Meesterproef | The Black Fox | Events | Glory Food & Drinks

Sytske Rixt Oosterhof • Eigenaar Eetcafe Nooitgedagt
Het is heel fijn om met iemand te sparren die zo’n ruime en brede ervaring heeft. Het is vooral erg prettig dat Monique zaken zeer duidelijk en ad rem verwoord. https://www.eetcafenooitgedagt.nl

 

Mickey Lesimanuaja • Founder & Director Café Restaurant Miguel

Logo Café Restaurant MiguelMonique is vanaf het eerste moment betrokken geweest bij de ontwikkeling van het concept voor 
Café Restaurant M!GUEL. De eerste stappen hiertoe dateren al van een jaar of zes geleden, maar pas 2 jaar geleden kreeg het plan, met het vinden van een locatie, definitieve vorm.

Zij is een enorme steun geweest bij de ontwikkeling en het schrijven van het businessplan. Ook nu de volgende ontwikkelingen zich aandienen blijft zij betrokken. Haar knowhow over en passie voor horeca zijn groot. Maar ook haar kennis van vele andere facetten zoals conceptontwikkeling, marketing, social media en netwerken zijn van onschatbare waarde.
Daarnaast is zij bijzonder creatief, gedreven, kritisch en open minded. Kortom: Monique is een bijzondere persoonlijkheid en heel plezierig om mee samen te werken. www.caferestaurantmiguel.nl

Inez Herrebrugh • Restaurateur Trattoria Bonetti Haarlem

Monique daagt je uit om met andere ogen naar je zaak te kijken. Bonetti
Zo vallen je dingen op die je nooit eerder had gezien, of misschien zo vaak hebt gezien dat ze je niet meer opvallen. Zij geeft concrete tips die je direct kunt toepassen, kleine en grote dingen die direct een verschil maken. Zij heeft mij gemotiveerd een aantal zaken aan te pakken die het verschil maken en die mijn trattoria direct al verzorgder en gezelliger uit laten zien.

Ik vind dat Monique een goede kijk op horeca heeft en je zaak bekijkt van alle mogelijke kanten. Ze kijkt naar je personeelsbeleid, sfeer, maar ook wie het gezicht van de zaak is en hoe je je extern positioneert en neerzet. Ze laat je je bedrijf zien door de ogen van je gast. Hierdoor staat mijn bedrijf en het concept steviger dan ooit. www.bonetti.nl

Yoreck en Margreet • Eigenaren Restaurant De Liefde

Meer dan leerzaam was de informatie die wij tijdens de lunch met
Monique hebben mogen ontvangen. Monique gaf ons antwoorden op al onze vragen. Gevolg was dat we wisten waar we moesten beginnen toen we weer in ons bedrijf waren. We gaan stap voor stap haar adviezen opvolgen.

Monique nogmaals hartelijk bedankt, je bent een heel bijzondere horeca expert. www.restaurantliefde.nl 

Natascha Drabbe  • Eigenaar Cultural Connections • Founding Chair Iconic Houses Network

ndccMonique verzorgde het creatieve proces en volledige implementatie van Food & Beverage design concepten bij diverse projecten en evenementen.

Het is een genot om te werken met iemand met een dergelijke solide expertise en levendige persoonlijkheid. Monique is een betrokken en betrouwbare partner met een sterke conceptuele benadering vanuit haar vakgebied. Ze handelt snel en doelmatig en is zeer vindingrijk. www.ndcc.nl  www.iconichouses.org

Wynand de Graauw • Managing Director • Aeon Plaza Hotels

De belangrijkste karakteristieken van Monique zijn oprechtheid, Aeonvisionair, booster, creatief, betrouwbaar, vertrouwelinge, extravert, zeer harde werker en goede coach. Monique is vrijzinnig en staat open voor andere inzichten en invalshoeken.

Ze weet mensen aan zich te binden en ze te boeien. Ze heeft een helikopterview, gaat pragmatisch te werk en is in staat om buiten de gebaande paden, de beste resultaten te behalen. Monique is een sterke beleidsvormer en bewijst concepten te kunnen ontwikkelen en implementeren. www.aeonplazahotels.com

Franca van Nunen • Eigenaar & Food Passionista • Green Passion

De 60 minuten SUCCES lunch die ik met Monique had was zeer Aanbeveling Green Passionpraktisch en positief. Monique focussed zich op de rode lijn en de belangrijkste onderwerpen.

Ik waardeer haar opmerkingen en advies, komend van iemand met veel ervaring in de hospitality. Monique is eerlijk, prettig in omgang en staat open voor vragen.

Een consult met Monique is zeker aan te raden voor andere horecaprofessionals. Het geeft een frisse kijk op de situatie en je concept.
www.green-passion.nl

Ingrid van der Bij • Haalbaarheids & marketingonderzoek bij overname horecalocatie

Monique heeft ons strategisch advies gegeven bij onze plannen voor overname van een (pannenkoek) restaurant in Noord-Nederland. Dit advies heeft ze helder verwoord in haar rapport, waarin ze maatwerk heeft geleverd met een goede onderbouwing en uitleg van het advies. Opvallend daarbij is haar uitgebreide kennis op het gebied van horeca, hospitality en marketing.

In het contact met Monique was zij voor ons een enthousiaste professional met een pragmatische aanpak. Iemand die toegankelijk is, meedenkt en vanuit een helicopterview zaken aanvliegt. Dit samen met haar warme persoonlijkheid maakt dat wij Monique van harte aanbevelen!

Marieke van der Beek • Eigenaar Bosco

Monique heeft mij met kritische vragen en heldere aanwijzingen in Cafe Boscokorte tijd goed op weg geholpen om mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Keuzes die voor mij nog niet helemaal duidelijk aan de oppervlakte lagen werden tijdens ons gesprek duidelijker en haar voorbeelden uit het veld bieden houvast en vergelijkingsmateriaal.

Ze heeft mij veel tips en mogelijkheden aan de hand gedaan, waarmee ik nu zelf weer aan de slag kan! Een fijne en kritische sparringspartner! www.cafebosco.nl

Nancy Peppelenbos • Happy Healthy Chef • Sapvasten expert

Deskundig, open en luchtig: dat zijn de eerste drie kernwoorden die mij me op komen als ik denk aan het coaching gesprek met Monique.

Mijn bedrijf staat op het punt van nieuwe ontwikkelingen en Monique heeft me met doortastende vragen en praktische adviezen op weg geholpen mijn doelgroep helder te krijgen.

Monique heeft heel veel ervaring in de hospitality wereld op verschillende vlakken en met haar open en extraverte persoonlijkheid weet zij met humor door te dringen tot de kern van een probleem om van daaruit weer een nieuwe koers te kunnen vinden.

Dank je wel Monique voor je frisse blik op de zaak ik ben met veel nieuwe energie weer naar huis gereden. www.phcoaching.nl

Willem ten Teije • Culinair ondernemer

Onze creatieve culinaire onderneming Willem & Cammeraat had behoefte aan een marketingstrategie, maar zelf wisten we niet zo goed waar we moesten beginnen. Monique was een bekende uit ons netwerk en we hebben haar daarom benaderd voor een 60 minuten succeslunch.

Zonder al te veel verwachtingen gingen we met Monique om tafel. In Willem en Cammeraatrelatief korte tijd wist Monique de spijker op z’n kop te slaan en onze behoefte te bepalen. Daarna gaf ze ons een aantal tools waarmee we zelf verder konden om onze marketing gedegen op te bouwen en daarna te blijven verbeteren. Monique is niet alleen kundig, maar denkt ook praktisch en kijkt wat bij jou en je onderneming past. De basis voor de marketing van Willem & Cammeraat staat met dank aan Monique, dus het was voor ons een echte succeslunch! www.w-en-c.nl

Nel en Ben Aerts • Eigenaars Hotel & Brasserie De Zwaan

Met haar enorme drive haalt ze de ware reden naar boven waarom Succes Lunch VanGeveltwe deze lunchsessie zijn in gegaan. Meteen vertrouwd, het was alsof we elkaar al heel lang kenden. Ze prikte snel door tot de essentie van onze vragen.

We zitten nu nog steeds met deze vragen maar Monique weet ze op een juiste manier te interpreteren en gewicht te geven en heeft ons een spiegel voor gehouden. Niet alleen de zakelijke kant belichten maar juist de persoonlijke kant op z’n waarde inschatten. Het was een zeer waardevolle lunch, Monique bedankt. www.hotel-de-zwaan.nl

Henk Wolthuis • Eigenaar De Buurman Bar & Grill

Ik heb met veel plezier gebruik gemaakt van het lunch uur van De Buurman Bar & Grill Monique, nadat ik al een tijdje geabonneerd was op haar nieuwsbrief. We hadden een fijn en open gesprek over de horeca en mijn eigen bedrijf in het bijzonder. Monique bleek zeer kundig en op de hoogte van de hedendaagse problemen en valkuilen in de horeca. Ook ontving ik prima tips over gebruik van de social media, website etc. Ze toonde zich betrokken en inspirerend en was voor mij een prima sparring partner ondanks de wat korte tijd. (die overigens gemakkelijk uitliep tot 2 uur:))  www.debuurman.com 

Dirk Okhuijsen • Entrepreneur • vandeMeester.com

Monique weet precies wat er speelt in de horeca en waar de kansen zijn en valkuilen zich bevinden. Met Monique als uw adviseur en mentor kunt u uw horecabedrijf tot volle bloei brengen.
www.vandemeester.com

 

 

 

VanGevelt gaf ook advies aan: