De oplossing voor je probleem in 60 minuten!

Heb je een specifiek probleem in je bedrijf? Met je concept, je bedrijfsvoering of marketing? Iets waar je tegenaan loopt en niet uitkomt?
Vaak zit je tegen een beslissing aan te hikken, maar heb je niet het juiste antwoord op het dilemma.

Een oplossing vinden is niet altijd eenvoudig en je bent niet de enige die tijd verdoet met piekeren, wikken en wegen.

De oplossing voor je probleem is binnen handbereik en het ‘kost’ je maar 60 minuten van je tijd. Gewoon tijdens de LUNCH, want eten moet je toch.

Hoe werkt het?

 • Om een gemoedelijke sfeer te creëren, nodig jij mij uit voor een lunch (buiten je bedrijf)Je probleem opgelost in 60 minuten
 • Van te voren bepaal je wat het probleem is waar je een oplossing voor zoekt
 • Je krijgt 10 minuten om je grootste probleem, frustratie of uitdaging te formuleren
 • De overige 50 minuten ga ik een antwoord voor je vinden
 • Tijdens deze 50 minuten is het de bedoeling dat jij opschrijft of opneemt wat ik zeg. Je gaat luisteren en laat het over je heen komen.
 • Jouw antwoorden op mijn vragen zijn gebaseerd op feiten, zonder dat emotie daar een rol in speelt. ‘Ja, maar’ is een uur lang verboden. Geen beren op de weg dit uur, alleen een open sfeer waardoor we mogelijkheden en oplossingen kunnen creëren.

 

Wie ben ik om jou advies te geven?

Ik ben gepokt en gemazeld in de (inter)nationale horeca. Ik heb gewerkt in alle typen horeca en in diverse disciplines en functies. Van medewerker tot directeur. Ik kom uit een gezin van succesvolle horecaondernemers en ik weet wat het is om keihard te werken terwijl het beoogde resultaat op zich laat wachten.

Ik weet hoe de hazen lopen en hoe het is om harde, maar noodzakelijke beslissingen te nemen bij beleidsveranderingen, sluitingen en ontslagen.

Maar ik ken ook de andere kant. Hoe je grote commerciële successen kunt boeken terwijl je de menselijke maat in het oog blijft houden.

Door de zeldzame combinatie van veel ervaring, gedegen kennis en persoonlijk inzicht weet ik wat jou weerhoudt om je doel te bereiken en weet ik waar je weerstand ondervindt. Ik leg de vinger op je probleem en los het op.

 

Jouw risico?

Het kost je een uur van je tijd en jij betaalt de lunch en eventuele reiskosten

Wat levert het je op?
Altijd nieuwe inzichten en gouden tips. En vooral dé grote kans op een doorbraak!

Wat zegt Henk Wolthuis over de 60 minuten SUCCES lunch?
“Ik heb met veel plezier gebruik gemaakt van het lunch uur van Monique, nadat ik al een tijdje geabonneerd was op haar nieuwsbrief. We hadden een fijn en open gesprek over de horeca en mijn eigen bedrijf in het bijzonder. Monique bleek zeer kundig en op de hoogte van de hedendaagse problemen en valkuilen in de horeca. Ook ontving ik prima tips over gebruik van de social media, website etc. Ze toonde zich betrokken en inspirerend en was voor mij een prima sparring partner ondanks de wat korte tijd. (die overigens gemakkelijk uitliep tot 2 uur:))” De Buurman Bar & Grill
Wat zegt Marieke van der Beek over de 60 minuten SUCCES lunch?
“Monique heeft mij met kritische vragen en heldere aanwijzingen in korte tijd goed op weg geholpen om mijn bedrijf verder te ontwikkelen. Keuzes die voor mij nog niet helemaal duidelijk aan de oppervlakte lagen werden tijdens ons gesprek duidelijker en haar voorbeelden uit het veld bieden houvast en vergelijkingsmateriaal.
Ze heeft mij veel tips en mogelijkheden aan de hand gedaan, waarmee ik nu zelf weer aan de slag kan! Een fijne en kritische sparringspartner!” www.cafebosco.nl
Wat zeggen Margreet & Yoreck over de 60 minuten SUCCES lunch?
“Meer dan leerzaam was de informatie die wij tijdens de lunch met Monique hebben mogen ontvangen. Monique gaf ons antwoorden op al onze vragen. Gevolg was dat we wisten waar we moesten beginnen toen we weer in ons bedrijf waren. We gaan stap voor stap haar adviezen opvolgen. Monique nogmaals hartelijk bedankt, je bent een heel bijzondere horeca expert. Restaurant De Liefde
Wat zegt Mirella van Rooijen over de 60 minuten SUCCES lunch?
“Jean-Luc en ik denken met plezier terug aan onze lunch van 25 juni. Jouw enthousiasme voor ons concept DE FRANSE TABLE DHÔTES – Een avond lang in Frankrijk – heeft ons nieuwe energie gegeven en met jouw nuttige tips kunnen we meteen aan de slag. Fijn om aan het eind van de zomer nog even met jou te kunnen evalueren!” www.coursalacarte.nl
Wat zegt Franca van Nunen over de 60 minuten SUCCES lunch?
“De 60 minuten SUCCES lunch die ik met Monique had was zeer praktisch en positief. Monique focussed zich op de rode lijn en de belangrijkste onderwerpen. Ik waardeer haar opmerkingen en advies, komend van iemand met veel ervaring in de hospitality. Monique is eerlijk, prettig in omgang en staat open voor vragen. Een consult met Monique is zeker aan te raden voor andere horecaprofessionals. Het geeft een frisse kijk op de situatie en je concept” www.green-passion.nl
Laat je naam en e-mail hieronder achter om een afspraak te maken voor je beste lunchafspraak ooit!
↓↓↓

  Je naam*

  Je e-mail*

  Je telefoonnummer*

  Je bericht of heb je al data in gedachten?


  Let op! Ik doe de bovenstaande lunch maar 1 keer per maand. Vol = Vol. Dus reserveer snel je plek!

  Om tijdens de lunch direct aan de slag te kunnen, stuur ik je van te voren wat vragen. Jouw antwoorden wil ik een dag voor de lunch ontvangen. Zo krijg ik vooraf al wat inzicht in je bedrijf, je situatie en het probleem. Het kost je ongeveer 10 minuten van je tijd.

  Alles wat wordt besproken zal 100% confidentieel behandeld worden.

  Eventuele reiskosten of parkeerkosten zijn voor rekening van de opdrachtgever. De reiskosten bedragen € 0,60 per km, vanaf 120 km buiten Beverwijk bedragen de reiskosten € 0,35 per km.

   

  Deel deze pagina: