Weet hoe je horecaconcept ervoor staat met deze Concept Check-up

 

Concept check upJe hebt besloten om werk te maken van je concept.
Misschien omdat je horecaconcept verouderd is. Of juist omdat je op de piek zit en je verder wilt of omdat er geen groei meer in schijnt te zitten.
Maar voordat je gaat ingrijpen moet je eerst weten hoe je ervoor staat en wat voor kansen en mogelijkheden er zijn voor de toekomst. En dat is wat deze concept check-up doet.

    Je naam*

    Je bedrijfsnaam

    Je e-mail*

    Je telefoonnummer

    Wil je nog een berichtje achterlaten?

     

    Nadat je je hebt aangemeld neem ik contact met je op.
    Als start van de Concept Check-up ontvang je van mij een uitgebreide checklijst om in te vullen. Daarna zal ik een stuk research doen naar je bedrijf, de omgeving en mogelijkheden. Dit gecombineerd met mijn ervaring en knowhow van de hospitality resulteert in een advies op maat.