Weet hoe je horecaconcept ervoor staat met deze Concept Check-up
Je hebt besloten om werk te maken van je concept.
Misschien omdat je horecaconcept verouderd is. Of juist omdat je op de piek zit en je verder wilt of omdat er geen groei meer in schijnt te zitten.
Maar voordat je gaat ingrijpen moet je eerst weten hoe je ervoor staat en wat voor kansen en mogelijkheden er zijn voor de toekomst. En dat is wat deze concept check-up doet.
Nadat je je hebt aangemeld neem ik contact met je op.
Als start van de Concept Check-up ontvang je van mij een uitgebreide checklijst om in te vullen. Daarna zal ik een stuk research doen naar je bedrijf, de omgeving en mogelijkheden. Dit gecombineerd met mijn ervaring en knowhow van de hospitality resulteert in een advies op maat.
Heb jij specifiek probleem? Met je concept, marketing of bedrijfsvoering? Loop je hier constant tegenaan en komt je er niet uit? De oplossing is binnen handbereik en de investering is slechts 60 minuten van je tijd.
SparrenIs er niemand om je vragen, dilemma’s of complexe kwestie’s mee te bespreken? Kom je als ondernemer of leidinggevende ergens niet helemaal uit? Dan is een ervaren sparring partner van onschatbare waarde.
Marketing AuditMarketing….weinig horecabedrijven zijn er echt goed in. Hoe staat de marketing van jouw hotel of restaurant ervoor? Kan de gast je goed vinden? En ben je wel aantrekkelijk? Haal je nieuwe gasten binnen? Je komt erachter met deze marketing audit.
Neem contact met mij op:
06 – 4257 9396
monique@vangevelt.nl