Wat zeggen anderen over VanGevelt?
Jouw winst is mijn winst!
Mijn doel is om mijn klanten én hun horecabedrijf te laten groeien. Dat jij beter wordt in wat je doet, betere resultaten behaalt, nieuwe en betere inzichten krijgt, succesvoller wordt, je omzet verhoogt en je kopzorgen achter je laat. Ik ben dan ook reuze trots op mijn klanten.
Referentie’s:
Eric van Boven • Horecagroep Bar Beton
In een vraagstuk dat wij hadden over de positie van ons bedrijf ten 
Haar achtergrond in verschillende horeca-disciplines zorgt voor een brede kijk op zaken. Met een open blik heeft ze binnen korte tijd een afgerond rapport kunnen leveren waar we ook echt wat mee kunnen! Van hands-on aanwijzingen tot grote lijnen voor de toekomst. Prettig was dat het eindrapport is geleverd binnen de gestelde tijd en ook volgens de initiële offerte. Kijk, dat is fijn samenwerken! Monique; dank en tot ziens!
Elvira Kemman & Victor Fielmich • Restaurant ElVi
Naast dat alle al bekende kwaliteiten en eigenschappen van ons 
Miriam Olid • Management team Europrof

Erik Stuit • Eigenaar Barbecue Restaurants Gonzales

Bas Hoebink • Directeur Het Hoofdkwartier Horeca

Onder Het Hoofdkwartier Horeca vallen: De Firma Nijmegen | De Meesterproef | The Black Fox | Events | Glory Food & Drinks
Sytske Rixt Oosterhof • Eigenaar Eetcafe Nooitgedagt
heeft. Het is vooral erg prettig dat Monique zaken zeer duidelijk en ad rem verwoord. https://www.eetcafenooitgedagt.nl
Mickey Lesimanuaja • Founder & Director Café Restaurant Miguel

Zij is een enorme steun geweest bij de ontwikkeling en het schrijven van het businessplan. Ook nu de volgende ontwikkelingen zich aandienen blijft zij betrokken. Haar knowhow over en passie voor horeca zijn groot. Maar ook haar kennis van vele andere facetten zoals conceptontwikkeling, marketing, social media en netwerken zijn van onschatbare waarde.
Daarnaast is zij bijzonder creatief, gedreven, kritisch en open minded. Kortom: Monique is een bijzondere persoonlijkheid en heel plezierig om mee samen te werken. www.caferestaurantmiguel.nl
Inez Herrebrugh • Restaurateur Trattoria Bonetti Haarlem
Monique daagt je uit om met andere ogen naar je zaak te kijken.
Zo vallen je dingen op die je nooit eerder had gezien, of misschien zo vaak hebt gezien dat ze je niet meer opvallen. Zij geeft concrete tips die je direct kunt toepassen, kleine en grote dingen die direct een verschil maken. Zij heeft mij gemotiveerd een aantal zaken aan te pakken die het verschil maken en die mijn trattoria direct al verzorgder en gezelliger uit laten zien.
Ik vind dat Monique een goede kijk op horeca heeft en je zaak bekijkt van alle mogelijke kanten. Ze kijkt naar je personeelsbeleid, sfeer, maar ook wie het gezicht van de zaak is en hoe je je extern positioneert en neerzet. Ze laat je je bedrijf zien door de ogen van je gast. Hierdoor staat mijn bedrijf en het concept steviger dan ooit. www.bonetti.nl
Yoreck en Margreet • Eigenaren Restaurant De Liefde

Monique hebben mogen ontvangen. Monique gaf ons antwoorden op al onze vragen. Gevolg was dat we wisten waar we moesten beginnen toen we weer in ons bedrijf waren. We gaan stap voor stap haar adviezen opvolgen.
Monique nogmaals hartelijk bedankt, je bent een heel bijzondere horeca expert. www.restaurantliefde.nl
Natascha Drabbe • Eigenaar Cultural Connections • Founding Chair Iconic Houses Network
Monique verzorgde het creatieve proces en volledige implementatie van Food & Beverage design concepten bij diverse projecten en evenementen.
Het is een genot om te werken met iemand met een dergelijke solide expertise en levendige persoonlijkheid. Monique is een betrokken en betrouwbare partner met een sterke conceptuele benadering vanuit haar vakgebied. Ze handelt snel en doelmatig en is zeer vindingrijk. www.ndcc.nl www.iconichouses.org
Wynand de Graauw • Managing Director • Aeon Plaza Hotels
De belangrijkste karakteristieken van Monique zijn oprechtheid, 
Ze weet mensen aan zich te binden en ze te boeien. Ze heeft een helikopterview, gaat pragmatisch te werk en is in staat om buiten de gebaande paden, de beste resultaten te behalen. Monique is een sterke beleidsvormer en bewijst concepten te kunnen ontwikkelen en implementeren. www.aeonplazahotels.com
Franca van Nunen • Eigenaar & Food Passionista • Green Passion
De 60 minuten SUCCES lunch die ik met Monique had was zeer 
Ik waardeer haar opmerkingen en advies, komend van iemand met veel ervaring in de hospitality. Monique is eerlijk, prettig in omgang en staat open voor vragen.
Een consult met Monique is zeker aan te raden voor andere horecaprofessionals. Het geeft een frisse kijk op de situatie en je concept.
www.green-passion.nl
Ingrid van der Bij • Haalbaarheids & marketingonderzoek bij overname horecalocatie
Monique heeft ons strategisch advies gegeven bij onze plannen voor overname van een (pannenkoek) restaurant in Noord-Nederland. Dit advies heeft ze helder verwoord in haar rapport, waarin ze maatwerk heeft geleverd met een goede onderbouwing en uitleg van het advies. Opvallend daarbij is haar uitgebreide kennis op het gebied van horeca, hospitality en marketing.
In het contact met Monique was zij voor ons een enthousiaste professional met een pragmatische aanpak. Iemand die toegankelijk is, meedenkt en vanuit een helicopterview zaken aanvliegt. Dit samen met haar warme persoonlijkheid maakt dat wij Monique van harte aanbevelen!
Marieke van der Beek • Eigenaar Bosco
Monique heeft mij met kritische vragen en heldere aanwijzingen in 
Ze heeft mij veel tips en mogelijkheden aan de hand gedaan, waarmee ik nu zelf weer aan de slag kan! Een fijne en kritische sparringspartner! www.cafebosco.nl
Nancy Peppelenbos • Happy Healthy Chef • Sapvasten expert
Deskundig, open en luchtig: dat zijn de eerste drie kernwoorden die mij me op komen als ik denk aan het coaching gesprek met Monique.
Mijn bedrijf staat op het punt van nieuwe ontwikkelingen en Monique heeft me met doortastende vragen en praktische adviezen op weg geholpen mijn doelgroep helder te krijgen.
Monique heeft heel veel ervaring in de hospitality wereld op verschillende vlakken en met haar open en extraverte persoonlijkheid weet zij met humor door te dringen tot de kern van een probleem om van daaruit weer een nieuwe koers te kunnen vinden.
Dank je wel Monique voor je frisse blik op de zaak ik ben met veel nieuwe energie weer naar huis gereden. www.phcoaching.nl
Willem ten Teije • Culinair ondernemer
Onze creatieve culinaire onderneming Willem & Cammeraat had behoefte aan een marketingstrategie, maar zelf wisten we niet zo goed waar we moesten beginnen. Monique was een bekende uit ons netwerk en we hebben haar daarom benaderd voor een 60 minuten succeslunch.
Zonder al te veel verwachtingen gingen we met Monique om tafel. In 
Nel en Ben Aerts • Eigenaars Hotel & Brasserie De Zwaan
Henk Wolthuis • Eigenaar De Buurman Bar & Grill
Ik heb met veel plezier gebruik gemaakt van het lunch uur van 
Dirk Okhuijsen • Entrepreneur • vandeMeester.com
Monique weet precies wat er speelt in de horeca
www.vandemeester.com
VanGevelt gaf ook advies aan:
Heb jij specifiek probleem? Met je concept, marketing of bedrijfsvoering? Loop je hier constant tegenaan en komt je er niet uit? De oplossing is binnen handbereik en de investering is slechts 60 minuten van je tijd.
SparrenIs er niemand om je vragen, dilemma’s of complexe kwestie’s mee te bespreken? Kom je als ondernemer of leidinggevende ergens niet helemaal uit? Dan is een ervaren sparring partner van onschatbare waarde.
Marketing AuditMarketing….weinig horecabedrijven zijn er echt goed in. Hoe staat de marketing van jouw hotel of restaurant ervoor? Kan de gast je goed vinden? En ben je wel aantrekkelijk? Haal je nieuwe gasten binnen? Je komt erachter met deze marketing audit.

we deze lunchsessie zijn in gegaan. Meteen vertrouwd, het was alsof we elkaar al heel lang kenden. Ze prikte snel door tot de essentie van onze vragen.
















Neem contact met mij op:
06 – 4257 9396
monique@vangevelt.nl