Laat van je horen! Geef je op voor een interview

 

Graag zet ik horecaondernemers en professionals in de spotlights met hun verhaal. Verhalen waar jij als horecaprofessional wat aan hebt. Over de uitdagingen in de horeca, ondernemerschap, leiderschap, over gasten of marketing en zaken die je voordeel brengen als je er meer van weet.

Ik wil weten wat hun drijfveren zijn en wat voor overwinningen en successen ze op hun naam hebt staan. Maar ik ben ook nieuwsgierig naar de hobbels op de weg en de punten aan de horizon. Hun dromen, doelen en inzichten.

Ben jij een inspirerend ‘Horecadier’ of expert in jouw veld?Horeca leiders interviewen
Ben jij onconventioneel, doe je dingen anders? Op eigen manier en voor je eigen redenen? Dan wil ik met je praten!

Jij wilt toch ook op mijn Wall of Fame?

 

    Je naam*

    Je e-mail*

    Je telefoonnummer

    Je bericht