7 vragen om jezelf te stellen bij het inschakelen van een horeca adviseur
Download gratis de CHECKLIST
Waar moet je rekening mee houden als je een horeca adviseur inzet?
–> Weten wat je mag verwachten van een adviseur
–> Voorkom beschadiging aan je bedrijf
Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.
Extraatje: als je deze checklist aanvraagt, ontvang je elke 2 weken een mail met mooie inzichten in je inbox. Ter inspiratie of om direct mee aan de slag te gaan.
Heb jij specifiek probleem? Met je concept, marketing of bedrijfsvoering? Loop je hier constant tegenaan en komt je er niet uit? De oplossing is binnen handbereik en de investering is slechts 60 minuten van je tijd.
SparrenIs er niemand om je vragen, dilemma’s of complexe kwestie’s mee te bespreken? Kom je als ondernemer of leidinggevende ergens niet helemaal uit? Dan is een ervaren sparring partner van onschatbare waarde.
Marketing AuditMarketing….weinig horecabedrijven zijn er echt goed in. Hoe staat de marketing van jouw hotel of restaurant ervoor? Kan de gast je goed vinden? En ben je wel aantrekkelijk? Haal je nieuwe gasten binnen? Je komt erachter met deze marketing audit.
Neem contact met mij op:
06 – 4257 9396
monique@vangevelt.nl