Boeken voor de horeca professional

Boeken voor de horeca

Succes komt niet aanwaaien maar is het gevolg van hard werken, vallen, weer opstaan en doorzetten. Én investeren in jezelf! Door te blijven leren en lezen investeer in je eigen kennis. En als je je ontwikkelt loop je altijd voor de troepen uit.

Hierbij wat suggesties voor jou als horecaondernemer en professional. Lekker leesvoer waar je ook nog wat van opsteekt!

Zelf vind ik het heerlijk om een papieren boek te lezen. En als ze uit zijn zet ik ze allemaal in mijn kast als trofeeën. Ik onderstreep en krabbel in mijn boeken en schrijf er mijn inzichten en ideeën in. Wist je dat alles wat je met de hand schrijft beter tussen de oren blijft zitten?

Onderstaande boeken heb ik allemaal zelf gelezen. En ik lees niet graag saaie boeken. Er moet pit inzitten en ik moet er wat van opsteken. So enjoy!